NE ZNAŠ KOJI JE LEPŠI, SVAKI JE DEKSINO REMEK-DELO: Milovanovićev trener otvorio dušu o golovima za Zvezdaru
Otkrio je koliko je preminuli fudbaler značio za klub.
DEKI MILOVANOVIĆ GA JE DOČEKAO U ZVEZDI! Burzo Maradona progovorio o tragediji: Najgore mi je bilo kad me zvao ON!
Teški dani za srpsku fudbalsku javnost i sve one koji su voleli Dejana Milovanovića. A, takvih je bilo mnogo!
BIO SAM VEZAN ZA MILOVANOVIĆE: Emotivna ispovest trenera koji je sa Dejanovim ocem igrao, a njega trenirao u Zvezdi
Tužna vest zatekla ga je u Španiji.
EVO KAD SE ZVEZDA OPRAŠTA OD DEJANA MILOVANOVIĆA!
Komemoracija će se održati u Medija centru stadiona “Rajko Mitić”.
MILOVANOVIĆEV CIMER ZA SPORTISSIMO O MALO POZNATIM DETALJIMA IZ ŽIVOTA: Kad je Dejan to radio, mogao si samo da se moliš bogu
Bio mi je brat, tragedija. Sinoć sam bio na nekom predavanju i ugasio sam telefon. Kada sam ga uključi,o umalo se nisam srušio, rekao nam je Slavoljub Đorđević.
SVE SE PROMENILO KAD MU JE OTAC UMRO: Dejan je bio kapiten Zvezde, a onda je pukla ljubav
Vraćen je sa priprema, oglasio se i predsednik kluba.
EMOTIVNIJE NE MOŽE! Stojković se bez reči oprostio od Dejana Milovanovića! (FOTO)
Našeg golmana pogodila vest o smrti nekadašnjeg saigrača!
TRAGEDIJA KOJA JE UJEDINILA VEČITE: Nakon smrti Dejana Milovanovića - oglasio se i FK Partizan!
Crno-beli izrazili iskreno saučešće.
USPOMENA ĆE ZAUVEK ŽIVETI: Veterani crveno-belih se oprostili od Dejana Milovanovića!
Iza njega ostaje praznina u zvezdaškoj porodici.