BLAGOJEVIĆ POMAŽE CRVENOJ ZVEZDI! Bivši trener Partizana spreman da učini uslugu crveno-belima, evo i kako
Izraelci za sada odolevaju.
"NIJE MI LAKO DA NAPUSTIM PARTIZAN!" Blagojevićeva emotivna poruka na rastanku od crno-belih (FOTO)
Bivši trener se oprostio od kluba iz Humske.
VELIKI GEST SRĐANA BLAGOJEVIĆA! Oglasio se Partizan i otkrio sve!
Potvrđeno je da će doskorašnji trener kluba iz Humske napustiti crno-beli tabor.
I DEFINITIVNO KRAJ! Srđan Blagojević otišao iz Partizana, evo koliko su crno-beli zaradili
Čeka se promocija klupske legende u novog trenera.
PARTIZANU I BLAGOJEVIĆU ISTIČE VREME: Rok do petka, ali za transfer se pojavila nepremostiva prepreka!
Za 24 časa će i ta saga dobiti konačni epilog...
SPORTISSIMO INTERVJU SA DEMBOM SEKOM: Partizan je bio tu za mene kada mi je bilo najteže, ovaj klub mi je dao sve! Evo šta je Senegalac rekao o ostanku u Humskoj!
Iz prostorija Humske, donosimo vam najopširniji intervju krilnog napadača Partizana!
NE MOGU DA KAŽEM DA ZAMERAM... Srđan Blagojević govorio o utakmici protiv Čukaričkog, pa je izneo ključni problem (VIDEO)
Trener Partizana izneo utiske posle remija sa Čukaričkim.
ODLIČNE VESTI ZA PARTIZAN: Srđan Blagojević otkrio koja dvojica fudbalera se vraćaju na teren!
Partizan mora do tri boda!
"PARTIZAN NE DRŽI SVE U SVOJIM RUKAMA": Srđan Blagojević iskren pred meč sa Čukaričkim!
Partizan se bori za drugo mesto!
BLAGOJEVIĆ PRED OFK BEOGRAD: Trener Partizana progovorio o povredama i potezu Rodića!
Strateg crno-belih progovorio pred mali beogradski derbi!
"TO NAM FALI": Blagojević otkrio problem Partizana i status Roganovića (VIDEO)
Trener Partizana prokomentarisao pobedu u Humskoj.