FSS DAO ZELENO SVETLO: FAP se vraća na stadion kraj Lima!
Nakon detaljne kontrole i ispunjenih uslova, Fudbalski savez Srbije (FSS) zvanično je odobrio da se utakmice Pribojski FAP-a ponovo igraju na stadionu kraj reke Lim.
OD PARTIZANA, PREKO TSC, DO JEDINSTVA: Miljković se priključuje Ubljanima u pohodu na elitu!
Mladi bek sa bogatim iskustvom iz omladinskih pogona Partizana i seniorskim minutima u TSC-u, novo je pojačanje Jedinstva iz Uba.
NOVA KRV NA GARDOŠU: Mladi dvojac pojačao Zemun!
Fudbalski klub Zemun nastavlja sa jasnom strategijom ulaganja u mlade igrače...
PARTIZANOVA NBA BOMBA PROŠLA KROZ PAKAO I ZAPUŠILA USTA KRITIČARIMA: Ljudi kažu da sam tragična priča... Šta je tragično u meni?
"Ti isti ljudi koji su verovatno pisali te priče nisu ni postigli 1% onoga što sam ja uradio..."
BIVŠA SUPRUGA DEJANA STANKOVIĆA JE UVEK BILA POSVEĆENA PORODICI: Često joj je slao emotivne poruke i isticao njen značaj! (FOTO)
"Ona stvarno ima mnogo kvaliteta. Zaista verujem da bez nje ne bih bio ovakav", govorio je Stanković tada...
BIO VELIKA ZVEZDINA ŽELJA, A U EVROLIGAŠU GA SJAJNO PREDSTAVILI: Telefon mu neprestano zvonio, javio se samo na OVAJ BROJ! (VIDEO)
Postao je jedan od najplaćenijih košarkaša u Evroligi...
ALKARAZA OŠTRO KRITIKUJE MAJKA JER SE NE PONAŠA KAO ĐOKOVIĆ: Ovo je samo još jedan dokaz Novakove veličine!
"Novak je jednom proslavio jedan od svojih 24 grend slem trijumfa sa samo jednom štanglom čokolade, ja nisam takav..."