OLGI JE PORAZ NA US OPENU PAO NAJTEŽE U DOSADAŠNJOJ KARIJERI: Odvratan osećaj, majke mi...
"Svaka joj čast jer je neke bitne poene odigrala bez straha..."
SIVIĆ IMA REŠENJE ZA SPAS RADNIČKOG: Iskusni stručnjak ishvalio Partizan, pa otkrio šta je to potrebno Nišlijama!
"Sve čestitke mojim momcima, bili su borbeni, dicsiplinovani u taktičkim zahtevima, da poželim da budemo takvi i ubuduće..."
OLGA DANILOVIĆ NAKON DRAME PORAŽENA NA STARTU US OPENA: Srpkinja se vratila u meč, taj-brejk joj došao glave!
Nije uspela da stigne do preokreta...
SEJDUBA SUMA OTKRIO ZBOG ČEGA JE NAPUSTIO PARTIZAN: Iliev pokušao da ga zadrži, ali je jedna stvar presudila!
"Jednog dana sam otišao u kancelariju i raskinuo ugovor..."
ŽELEZNIČAR UBACIO U PETU BRZINU: Pančevci upisali treću pobedu u nizu i odneli tri boda iz Surdulice! (FOTO)
Još jedno odlično izdanje ekipe koju sa klupe predvodi Radomir Koković...
SELEKTORA BOSNE I HERCEGOVINE PITALI ZA ŠANSE NA EVROBASKETU, ON IMAO HIT ODGOVOR: To su komentari za kladioničare i vračare...
"Mi ozbiljni ljudi u sportu znamo da se nikad ništa ne može uzeti zdravo za gotovo..."
TRAGEDIJA U RUSIJI, PREMINUO TALENTOVANI FUDBALER: Migranti ga tukli do smrti, nije mu bilo spasa! (FOTO)
Lekari su mu se borili za život do poslednjeg momenta...
SRBIJA POKLEKLA U FINALU: Crnogorci odigrali meč iz snova protiv naših vaterpolista i zasluženo stigli do zlata!
Bolan poraz naših momaka...
KAPITEN ZAKLOPAČE IZNEO UTISKE POSLE RADA: Nismo očekivali da će doći u kompletnom sastavu, ali mi je drago! (VIDEO)
"Nadam se da je utakmica opravdala očekivanje publike..."
GROBARI MOGU DA ODAHNU, SADA JE SVE GOTOVO: Partizanovo NBA pojačanje stiglo u Beograd! (VIDEO)
Dočekan je obeležjima crno-belih i prisustvovaće spektakularnoj promociji dresova...