PARTIZANOVA NBA BOMBA PROŠLA KROZ PAKAO I ZAPUŠILA USTA KRITIČARIMA: Ljudi kažu da sam tragična priča... Šta je tragično u meni?
"Ti isti ljudi koji su verovatno pisali te priče nisu ni postigli 1% onoga što sam ja uradio..."
BIVŠA SUPRUGA DEJANA STANKOVIĆA JE UVEK BILA POSVEĆENA PORODICI: Često joj je slao emotivne poruke i isticao njen značaj! (FOTO)
"Ona stvarno ima mnogo kvaliteta. Zaista verujem da bez nje ne bih bio ovakav", govorio je Stanković tada...
BIO VELIKA ZVEZDINA ŽELJA, A U EVROLIGAŠU GA SJAJNO PREDSTAVILI: Telefon mu neprestano zvonio, javio se samo na OVAJ BROJ! (VIDEO)
Postao je jedan od najplaćenijih košarkaša u Evroligi...
ALKARAZA OŠTRO KRITIKUJE MAJKA JER SE NE PONAŠA KAO ĐOKOVIĆ: Ovo je samo još jedan dokaz Novakove veličine!
"Novak je jednom proslavio jedan od svojih 24 grend slem trijumfa sa samo jednom štanglom čokolade, ja nisam takav..."
RASTANAK U PRIBOJU NAKON PRVOG KOLA: FAP doživeo ubedljiv poraz, pa se zahvalio Kostiću!
Sporazumno su potpisali raskid ugovora...
SPORTISSIMO SERIJAL "MOJIH TOP 11"! Saša Ćurčić - Đani progovorio o Zvezdanu Terziću i istakao kog saigrača je želeo da išamara! (VIDEO)
I kada mislite da o njemu znate sve, on vas iznenadi.
FUDBALSKI ZEMLJOTRES U LOZNICI: 18 novih među zelenima u pohodu na elitu!
Fudbalski klub Loznica zvanično je predstavio čak 18 novih licenciranih igrača koji će pojačati tim u predstojećoj sezoni Mozzart Prve lige Srbije.
IGRAO SA BANETOM IVANOVIĆEM, A POTOM I NASRNUO NA NJEGA: Čuveni fudbaler se ponovo vraća u Evropu!
Odlučio je da raskine ugovor, a odabrao je zanimljivu destinaciju...
GDE SU SADA HEROJI IZ AMERIČKOG RVANJA KOJE SMO VOLELI: Neke zadesila tragična sudbina, jedan se grli s Trampom, ima i aktivnih! (VIDEO)
Imao je WWE mnoštvo ljubitelja i u Srbiji...