ILIĆ BESAN POSLE INCIDENTA! "Džokeru" nožem isekli gume na autu, njegova poruka govori sve (FOTO)
Poznati borac imao ozbiljan peh.
MAHAČEV NA UDARU! Bivši šampion besan kao ris: Mislio sam da Vajt to neće dozvoliti...
Delovao je u izjavi kao razjareni bik!
ISLAM MAHAČEV NAPADA HABIBOV REKORD: Traži milionski ugovor sa UFC-om za nove spektakle!
Rezultati na UFC 330 ostali su u senci onog što je uradio Islam Mahačev.
MAHAČEV ISPISAO ISTORIJU UFC! Velika drama u Filadelfiji: "Mi Rusi smo..."
Dagestanski borac je upisao čak 17. vezanu pobedu u elitnoj diviziji MMA.
BRUTALNE PROVOKACIJE NA RELACIJI MAHAČEV - GERI! Sve je spremno za UFC spektakl - Islam za istoriju, Ijan da je pokvari! (VIDEO)
Žestoke provokacije na merenju, Geri napao šampiona, ali mu Rus brutalno odgovorio!
SKANDAL PRED UFC 330: Borci HITNO morali da se evakuišu iz hotela - oglasio se alarm!
Na kraju, sve je bilo dobro!
KOGA LAŽE OVAJ ČOVEK?! "Bio sam s Albancima na UFC u Beogradu, Srbin je zbog toga hteo da nas raznese" (VIDEO)
Čuveni UFC borac izrekao je neke stvari u intervjuu kod Džoa Rogana u koje nam je jako teško da poverujemo.
"BOG BLAGOSLOVIO SRBIJU!" Albanac provocirao na UFC u Areni, a sada šokirao svet ovim rečima! (VIDEO)
Nakon što je u borbi pretrpeo poraz od austrijsko-rumunskog borca, Buzukja se obratio javnosti putem društvene mreže Instagram.
UROŠ MEDIĆ DOBIO PORUKU OD "NOĆNE MORE!" Ove reči mu se neće dopasti!
Borba za vrh divizije!