ŠOKANTNA ISPOVEST NAJTROFEJNIJEG SRBINA: Igrao sam za Hrvatsku, rodbina mi je bila u uniformama u Krajini!
Vujasinović je jedan od najtrofejnijih srpskih i svetskih vaterpolista, a malo je poznato da je kao klinac zaigrao za selekciju Hrvatske.
IZNENAĐENJE ILI NE? Crvena zvezda ostala bez bodova - loša uvertira pred evropska iskušenja!
Crveno-beli nisu mogli više od poraza.
POČINJE REGIONALNA LIGA: Otvaraju je dva srpska kluba u velikom derbiju!
Plan je da startuje u petak...
VK RADNIČKI PREDSTAVIO TIM ZA NAREDNU SEZONU: Ambicije su najviše, a sastav obećava mnogo toga!
Kapiten ekipe je Andrija Prlainović...
POZNATI SVI RIVALI RADNIČKOM U LIGI ŠAMPIONA!
Radnički u grupi A sa Grcima, Mađarima i Hrvatima!
PORAZ BEZ POSLEDICA: Novi Beograd propustio šansu za pobedu, ali se plasirao u Ligu šampiona!
Novi Beograd izgubio od Primorca!
ČISTA DEMONSTRACIJA SILE! Vaterpolisti Novog Beograda razbili Steauu i overili Ligu šampiona!
Sjajna predstava srpskog tima...
OVAKO JE TAŠTA PRIČALA O DANILU IKODINOVIĆU: Sudbina je od samog starta umešala prste u vezu sa Majom!
"Njega sam izdvajala u toj generaciji vaterpolista..."
MAJA JE PRE DAČE BILA VERENA ZA TEA: Evo zašto je ta ljubav pukla - njih dvojica bili veliki prijatelji!
Bila je devet godina u braku sa Danilom...
IMA TU IPAK JOŠ NEŠTO?! Zašto se Maja Ognjenović posle razvoda od Dače odlučila baš za ovaj potez? (FOTO)
Samo je nju sačuvala nakon razvoda!
EVO KAKO JE MAJA OGNJENOVIĆ OTKRILA DA SE RASTALA OD DAČE: Ovaj potez mnogima je promakao!
Većina nije primetila ovo...