POZNATI TRENER BIO JASAN: Srbija osvaja Evrobasket!
Interesantan Evrobasket pred nama
BORIŠA JE TO ZASLUŽIO, JA SAM IGRALA SA POLOMLJENOM NOGOM: Jelena Bruks apeluje da se pomogne Simaniću
Klubovi ne žele rizik, ali ja volim sve te momke koji daju srce za reprezentaciju.
"ORLOVE" BODRIO I NEBOJŠA ĆOVIĆ: Srbija ubedljivo slavila, u hali bilo još poznatih lica! (FOTO)
Naredna utakmica na programu je već u sredu.
DA SE ZNA KO JE GAZDA: Izašao je na parket i demonstrirao silu - Jokić počistio Bosance sa terena!
Po ko zna koji put se pokazalo koliko znači ovoj ekipi.
ZAVIRITE U SVLAČIONICU "ORLOVA": Jović i Marinković su napravili šou, a onda je UPAO JOKIĆ (VIDEO)
Ono što su pričali je potpuno neočekivano.
KARIJEVA "TAJNA VEČERA": Selektor doneo važnu odluku - najsjajnije odličje se kuje bez prisustva javnosti!
Ovo je plan priprema Orlova uoči starta Evrobasketa.
PEŠIĆEV TAJM-AUT O KOJEM SE I DALJE PRIČA: Srbija je tada procvetala i napravila neverovatan preokret! (VIDEO)
"Pa pet puta prolazi, nijedan faul nije šutirao... Oćemo da dobijemo... Na koji način..."
JOKIĆ SE POJAVIO NA TRENINGU SRBIJE! Sve oči uprte u trostrukog MVP NBA lige (VIDEO)
Počele su pripreme za Evrobasket!
NIŠTA OD NOVOG PROJEKTA LIGE ZA SADA: Evo šta to znači za Zvezdu Meridianbet, Partizan i ostale klubove!
Stigle su nove informacije
NEĆU TO VIŠE DA RADIM! Selektor Pešić šokirao posle objavljivanja spiska za Evrobasket
Kari je jasno stavio da znanja da je došao kraj.
PITALI SMO CHATGPT ZA ZLATO U RIGI: Evo kakav smo odgovor dobili za šanse da Srbija osvoji Evrobasket
Sve je sada mnogo drugačije kada je Pešić objavio spisak.