ŽELJKO SPREMA NEŠTO VELIKO: Zatišje u Partizanu obično znači samo jedno - BOMBU kao pojačanje
Do sada su došla samo trojica igrača.
GODINU DANA NIJE IGRAO EVROLIGU, A U ZVEZDI SE VRAĆA NA ELITNE STAZE: Pravio je probleme Partizanu, ali svi pamte Monako! (VIDEO)
Nema sumnje da su crveno-beli doveli ogromno pojačanje...
PARTIZAN ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Crno-beli objavili fotografiju novog pojačanja! (FOTO)
Igrao je u NBA ligi, a sada je spreman za izazove u Evroligi...
GROBARI TRAŽE POJAČANJA I JOŠ NEŠTO: To navijači Partizana "guglaju" ovih dana kao ludi
Uskoro će sve biti poznato i na njima će biti samo jedno.
JANIS SFEROPULOS O ŽELJKU OBRADOVIĆU: "Svi mi znamo da je on najbolji od svih nas"
Sferopulos o svom odnosu sa najvećim rivalom.
KAKVO PRIZNANJE ZA PARTIZANOVOG IGRAČA: Aleksej Pokuševski ušao u istoriju Oklahome!
Pokuševski rangiran kao 49. najbolji igrač Oklahome.
PARTIZAN NA UDARU: Makabi im ukrao pojačanje iz NBA lige!
Džef Dautin Džunior je novo pojačanje Makabija.
PARTIZANOVA NBA BOMBA PROŠLA KROZ PAKAO I ZAPUŠILA USTA KRITIČARIMA: Ljudi kažu da sam tragična priča... Šta je tragično u meni?
"Ti isti ljudi koji su verovatno pisali te priče nisu ni postigli 1% onoga što sam ja uradio..."
LESOR BESNEO ZBOG SNIMKA IZ BEOGRADA! Bivši košarkaš Partizana nije izdržao, momentalno se oglasio na društvenim mrežama! (VIDEO)
Nije mu bilo pravo kada je pogledao završnicu...
MATIJAS LESOR O NAVIJAČIMA PARTIZANA: "Najbolji na svetu, svaki izlazak na teren je kao borba za život"
Miljenik Grobara je svojevremeno govorio o navijačima Partizana.
NIKITOVIĆ BESAN NAKON EP U BEOGRADU: "Ljudi vole da gledaju Zvezdu i Partizan sa gomilom stranaca, pa se pitamo gde su deca..."
Selektor U18 reprezentacije Srbije, nije bio zadovoljan odzivom publike...