LEBRON DOVEO SINA U ČUDNU SITUACIJU: Svi se pitaju - šta će biti sa Bronijem Džejmsom?
Neizvesna sudbina mladog naslednika.
LEBRON VODI JOKIĆEVOG SABORCA! Sa Denverom osvojio NBA titulu, a sad ide kod najvećeg Nikolinog neprijatelja!
Doduše, prošlu sezonu je proveo van Kolorada, ali ga i dalje svi tamo dobro pamte.
DONALD TRAMP ŠOKIRAO SVET: Lebron Džejms je rasista
Volim samo ljude koji vole mene, istakao je predsednik SAD.
SUKOB LEBRONA I BUDUĆEG SAIGRAČA!? Pljuštale uvrede na račun sina - sada moraju da dele parket!
Dva fenomenalna igrača sada postaju saigrači, a tenzije postoje od ranije - ostaje da se vidi kako će to sve izgledati na parketu!
LEBRON DŽEJMS ZARAĐUJE MANJE OD SRBA! Kralj potpisao minimalac u Filadelfiji, Jokić mu finansijski nedostižan
Ima manju platu od Jovića i Topića!
LEBRON DŽEJMS IZNENADIO KOŠARKAŠKU PLANETU: "Kralj" prešao u Filadelfiju, pa objavio video o kom svi pričaju!
Emotivan video zapalio mreže!
"BIO SAM UBEĐEN DA SAM ODIGRAO POSLEDNJI MEČ!" Lebron Džejms objasnio zašto je rešio da nastavi NBA karijeru i to u šokantnom preokretu
Najnovije vesti iz NBA lige šokirale su ljubitelje košarke. Lebron Džejms se za to pobrinuo.
CEO SVET U ŠOKU! Lebron Džejms odabrao klub u kome nastavlja karijeru, ovo NIKO ŽIV nije očekivao!
Najnovije vesti iz NBA lige šokirale su ljubitelje košarke. Lebron Džejms se za to pobrinuo.
TRAGIKOMIČNO U MAJAMIJU: Greškom "odao" Lebrona Džejmsa, sada ga stigla drakonska kazna!
Zanimljiva situacija.
SINER I ALKARAZ IMA DA SE PUŠE! Novak Đoković nikad pre nije OVAKO pričao o njima!
"Želim da ih isprašim svakog dana u nedelji!"
LEBRON I NIKOLA POSTAJU SAIGRAČI! Klub slučajno otkrio - POZNATO ČIJI DRES DŽEJMS OBLAČI!
Uskoro pres konferencija!