PARTIZAN MOGAO NA FAJNAL-FOR! Evo zbog čega će crno-beli baš dugo žaliti!
Ovo će teško podneti!
NAJLUĐA SITUACIJA U ISTORIJI EVROLIGE: Makabi pomogao Zvezdi, a pogledajte samo poslednjih 30 sekundi meča - ČISTO LUDILO! (VIDEO)
Ovo možda čak i nikada nismo videli. Ne na ovako visokom nivou...
OLAKŠANJE ZA ZVEZDU IZ BEOGRADA: Borba za plej-of Evrolige dostigla usijanje - pogledajte kako sad izgleda tabela!
Ekipa iz Ujedinjenih Arapskih Emirata u Beogradu je poražena od Makabija i tako se nije primakla crveno-belima i ostalim timovima sa po 19 trijumfa.
"MORAMO DA BUDEMO MAKSIMALNO FOKUSIRANI!" Oglasio se Jurica Golemac pred bitan obračun!
Svestan je situacije!
PARTIZAN REŠIO NAJVEĆI PROBLEM: Penjaroja popravio ono što ni Željko nije mogao!
Španac polako piše doktorsku disertaciju pod nazivom - "kako popraviti izgubljen tim".
PEŠIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: Možete li da verujete šta je upravo rekao bivši selektor Srbije?!
Trener Bajerna iznenadio sve.
"DUBAI IMA NAJBOLJI TIM U EVROLIGI": Svetislav Pešić iznenadio - mogu da pobede bilo kog favorita, jedino što im nedostaje...
Duel Bajern - Dubai na programu je u četvrtak od 20:30 časova!
"BILO MI JE TEŠKO JER MI JE PORODICA TAMO": Aleksa Avramović otvorio dušu o napadima na Dubai - geleri su padali pored moje zgrade!
Srpski košarkaš Aleksa Avramović pričao je o situaciji u UAE!
NAVIJAČI NEMAJU DILEMU: Evo koji igrač mora da ostane u Humskoj!
Pokazao da vredi.
PRVI PUT PROTIV PARTIZANA! Bruno Kaboklo oduševio grobare: "Srećan sam što sam ovde" (VIDEO)
Partizan mu je ostao u lepom sećanju, kao i navijači.