BODOVI OSTAJU NA LAGATORU: Loznica nastavlja svoj put ka plej-ofu! (VIDEO)
Priboj će izlaz iz krize morati da traži na drugom mestu.
DOBRO POZNATO LICE NA KLUPI: Trener sa superligaškim iskustvom stiže u Priboj!
Ciljevi su jasno postavljeni!
NEGATIVNA SERIJA DOVELA DO RASTANKA: Prvoligaš u potrazi za novim šefom stručnog štaba!
Na klupi se zadržao malo više od tri meseca.
SITUACIJA I DALJE NIJE RAZJAŠNJENA: Fudbaleri FAP sada sav fokus bacaju na teren!
I dok se čeka odluka organa, pred ekipom iz Priboja je novi takmičarski duel na terenu.
ISPLIVAO JE DOKAZNI MATERIJAL: Da li je prvoligaš oštećen u ovim situacijama?! (VIDEO)
Dva video snimka su objavljena.
NOVA BURA U SRPSKOM FUDBALU: Klub podnosi krivičnu prijavu protiv sudije! (VIDEO)
Tu je i zvanična potvrda!
TRENER KAMIONDŽIJA ZA SPORTISSIMO NAKON KRAĐE PROTIV VOŽDOVCA: "Bilo mi je teško kada sam pogledao moje igrače u svlačionici" (VIDEO)
Trener FAP-a, Darko Rakočević, o kontroverznoj situaciji koja je potresla Priboj...
POTVRĐENO PISANJE SPORTISSIMA: FAP razmatra povlačenje iz Prve lige Srbije - penali KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU!
Nakon što je Sportissimo pisao o burnim reakcijama iz Priboja posle meča FAP - Voždovac, situacija je dobila i zvaničnu potvrdu...
FAP PRETI ISTUPANJEM IZ PRVE LIGE SRBIJE: Debelo pokraden na meču protiv Voždovca! (VIDEO)
Pogledajte cirkus sa meča našeg drugog ranga takmičenja.
DUEL NOVAJLIJA PRIPAO DOMAĆINU: Prvoligaš utakmicu počeo sa čak osam bonus igrača u startnoj postavi!
Odličan duel, jako kvalitetna igra na obe strane terena.
BOJOVIĆ POKRENUO MAŠINU: Kapiten Plazinić pogodio za istoriju kluba iz Priboja! (VIDEO)
Sada je sve dosta lakše.