"MOŽDA DEKI SMATRA DA JE IZDAT": Dragiša Binić oštro za Sportissimo posle ostavke Zvezdinog trenera
Progovorio o trenutnoj situaciji!
DRAGIŠA BINIĆ ZA SPORTISSIMO: Neka Tanjga kaže šta je problem, pa da vidimo (VIDEO)
Prokomentarisao finale Kupa Srbije.
BINIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Previše je tamnoputih igrača na derbiju, šta će biti s reprezentacijom?
Izjava koja će uzdrmati sportsku javnost.
LEGENDARNI BINIĆ SE JAVIO PRED DERBI: Naši navijači će prirediti spektakl!
Čuveni as pričao za Tanjug TV uoči 179. svetkovine srpskog fudbala.
BIO SI MI BRAT, DRUG, CIMER... Dragiša Binić se za Sportissimo prisetio šta mu je značio Siniša Mihajlović
Neverovatno, prošle su tri godine a bol je ista kao i tog dana, kaže bivši as.
BINIĆ OPTIMISTA POSLE TRIJUMFA ZVEZDE: "Idealno bi bilo da idemo direktno u osminu finala Lige Evrope!"
Binić smatra da je ključno pobediti u preostalim mečevima.
"A GDE SI TI BIO, MAJSTORE?" Legenda Crvene zvezde zbog Piksija udarila na Filipa Kostića!
Dragiša Binić žustro o Filipu Kostiću!
MA KAKAV EL KLASIKO! Dragiša Binić ekskluzivno za Sportissimo: Španci mogu samo da sanjaju o onome što ima srpski večiti derbi!
Jesu druga dimenzija fudbala, ali...
ON JE NAJBLIŽI DA POSTANE SELEKTOR SRBIJE: Dragiša Binić sve otkrio
Detaljno je objasnio ceo plan.
SPORTISSIMO SERIJAL "MOJIH TOP 11"! Dragiša Binić: Lako je bilo Prosinečkom, gde god pošalje loptu Bora i ja je stižemo! (VIDEO)
"Možda su druge generacije imale i bolje igrače, ali mi smo imali nešto što niko drugi nije".
DRAGIŠA BINIĆ ZA SPORTISSIMO: Dobiješ Liverpul sa 10 Srba, a sa 10 stranaca gubiš od Pafosa! (VIDEO)
Legendarni as Crvene zvezde pričao je o mladim igračima!