SVI SU NAVIJALI ZA ZVEZDU ILI ZA PARTIZAN, A JA...: Dejan Savićević šokirao izjavom o klubovima bivše Jugoslavije, pa pomenuo Piksija!
Neverovatna priča Dejana Savićevića!
EKSKLUZIVNO - BATA MIRKOVIĆ: To je STRAVIČNO šta je Dejo radio! Lezi, diž' se, ustaj, sedi (VIDEO)
Veoma interesantne reči o jednom od najboljih igrača s kojima je ikada igrao.
LETI PERJE U PODGORICI! Savićević opleo: On ima problem sam sa sobom!
Vučiniću je poveren zadatak da sa državnim timom privede kraju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, a predsednik Saveza pričao je i o jednom fudbaleru!
RAZLOG JE JASAN: Dejan Savićević objasnio zašto je Crna Gora prekinula saradnja sa legendom Zvezde!
Prosinečkog menja Vučinić!
SPORTISSIMO SERIJAL "MOJIH TOP 11"! Saša Ćurčić - Đani progovorio o Zvezdanu Terziću i istakao kog saigrača je želeo da išamara! (VIDEO)
I kada mislite da o njemu znate sve, on vas iznenadi.
ĐANI U ELEMENTU: DEJO JE BIO ŠUBI, DUBI, DU! Ćurčić urnebesno opisao svog omiljenog fudbalera (VIDEO)
Šta je Saša Ćurčić sve rekao o Savićeviću, ali i koje je još hit izjave imao, pogledajte u emisiji Mojih Top 11 u nedelju.
ARNAUTOVIĆEV OTAC EKSKLUZIVNO ZA SPORTISSIMO! Evo koga krivi za to što Marko nikada nije igrao za Srbiju! PALE TEŠKE REČI!
Istina je sada, prvi put, posle više od 18 godina, izašla na videlo!
EVO KAKVU KAZNU JE DOBIO DEJO SAVIĆEVIĆ POSLE HAPŠENJA U HERCEG NOVOM: Genije u velikom problemu!
Šta li će sada da uradi?
DEJAN SAVIĆEVIĆ NIJE IMAO DOBAR ODNOS SA ĆERKOM: Na Tamarinu svadbu nije došao, a sve zbog JEDNE osobe!
Burna prošlost bivšeg fudbalera.