Sportissimo
Search

• Fudbal

Srbija

• FK Crvena zvezda
    • FK Partizan
    • Superliga
    • Reprezentacija Srbije
    • Ženski fudbal
    • Niže lige
      Niže lige
      Admiral
      Admiral

Evropski fudbal

• Liga šampiona
    • Premijer liga
    • Serija A
    • La liga
    • Bundesliga
    • Liga 1
    • AKTUELNO
  • Košarka
    • Evroliga
    • KK Partizan Mozzartbet
    • KK Crvena zvezda Meridianbet
    • AdmiralBet ABA liga
    • Meridianbet KLS
    • Nikola Jokić
    • NBA
    • Reprezentacija Srbije
    • Ženska košarka
    • AKTUELNO
  • Tenis
    • Novak Đoković
    • AKTUELNO
  • Ostali sportovi
    • Boks
      Boks
      BS-Srbije
      BS-Srbije
    • Atletika
    • Futsal
    • Rukomet
    • Vaterpolo
    • Odbojka
    • Auto-moto
    • Borilački sportovi
      Borilačke veštine
    • Školski sport
    • E-sport
    • NFL/Američki fudbal
    • AKTUELNO
  • Showtime
  • Video
Najnovije EuroLeague Admiral

Sportissimo - Tvoje mesto za sport

Sportissimo

Sportissimo App

Preuzmi app

Pretraživač

Nastavi

Grobari Jug

ŠOKANTNA VASKRŠNJA OBJAVA GRUPE GROBARA! Spalili svoja obeležja, pa objasnili zašto! (FOTO)
FK Partizan 07:27 share2

ŠOKANTNA VASKRŠNJA OBJAVA GRUPE GROBARA! Spalili svoja obeležja, pa objasnili zašto! (FOTO)

Kao grupa koja se vodi svojim kodeksima i navijačkom svešću, osećamo potrebu da se oglasimo, piše na početku saopštenja.

LEGENDI ZA VEČNOST: Marinković emotivno o Vujoševiću i veličini koju je ostavio!
KK Partizan Mozzartbet 23:20 share1

LEGENDI ZA VEČNOST: Marinković emotivno o Vujoševiću i veličini koju je ostavio!

Ja sam njemu neizmerno zahvalan, mislim da je on pored mojih roditelja i meni najbližih, čovek koji je davao 100% sebe da bi mene napravio čovekom - poručio je kapiten crno-belih.

PORAZ U SENCI OPROŠTAJA OD DUŠKA VUJOŠEVIĆA: Žalgiris trojkama slavio u Areni
KK Partizan Mozzartbet 22:29 share2

PORAZ U SENCI OPROŠTAJA OD DUŠKA VUJOŠEVIĆA: Žalgiris trojkama slavio u Areni

Crno-beli su od samog starta jurili zaostatak, u trećoj četvrtini imali su priliku za preokret, ali je Žalgiris, na kraju, ipak slavio u veoma važnom meču za svoj tim.

NINIĆ UPUTIO PORUKU NAVIJAČIMA: Pozivam ih da veruju u nas, sve će se okrenuti i doći na svoje
FK Partizan 11:04 share0

NINIĆ UPUTIO PORUKU NAVIJAČIMA: Pozivam ih da veruju u nas, sve će se okrenuti i doći na svoje

Mladi krilni napadač Partizana strpljivo čeka svoju šansu.

UŽASNE SCENE U NIKŠIĆU: Sukobili se grobari i navijači Sutjeske pred turnir u čast Andrije Delibašića! (VIDEO)
FK Partizan 21:40 share2

UŽASNE SCENE U NIKŠIĆU: Sukobili se grobari i navijači Sutjeske pred turnir u čast Andrije Delibašića! (VIDEO)

Nije dobro!

SKROMNO, BAŠ SKROMNO: Pogledajte koliko navijača Partizana je u Areni pola sata pre početka utakmice! (VIDEO)
KK Partizan Mozzartbet 20:15 share1

SKROMNO, BAŠ SKROMNO: Pogledajte koliko navijača Partizana je u Areni pola sata pre početka utakmice! (VIDEO)

Šteta...

GROBARI BRUTALNO ODGOVORILI DELIJAMA: Evo šta su imali da kažu na transparent o bubnjevima! (FOTO)
FK Partizan 17:54 share0

GROBARI BRUTALNO ODGOVORILI DELIJAMA: Evo šta su imali da kažu na transparent o bubnjevima! (FOTO)

Interesantno je na tribinama!

PRAVI "RAT" NA TRIBINAMA: Grobar se popeo na krov, pa ZAPALIO TRANSPARENT za Tuđmana! (VIDEO)
FK Partizan 17:23 share2

PRAVI "RAT" NA TRIBINAMA: Grobar se popeo na krov, pa ZAPALIO TRANSPARENT za Tuđmana! (VIDEO)

Neverovatno!

SVAKI PRAVI GROBAR... Navijači Crvene zvezde BRUTALNO udarili na navijače Partizana iznad južne tribine! (FOTO)
FK Crvena zvezda 17:13 share0

SVAKI PRAVI GROBAR... Navijači Crvene zvezde BRUTALNO udarili na navijače Partizana iznad južne tribine! (FOTO)

Klasične prozivke!

DRAMA U NIŠU: Grobari i Meraklije u ozbiljnom okršaju - pogledajte ludačke scene! (VIDEO)
FK Partizan 22:15 share2

DRAMA U NIŠU: Grobari i Meraklije u ozbiljnom okršaju - pogledajte ludačke scene! (VIDEO)

Evo o čemu se radi!

NAVIJAČI PARTIZANA GA VEĆ ZAVOLELI: Polter se oglasio na srpskom jeziku, pa je oduševio grobare! (FOTO)
FK Partizan 21:59 share2

NAVIJAČI PARTIZANA GA VEĆ ZAVOLELI: Polter se oglasio na srpskom jeziku, pa je oduševio grobare! (FOTO)

Grobari imaju čemu da se raduju!

OVO SE ZOVE LJUBAV: Grobari uprkos debaklu pružili neizmernu podršku košarkašima Partizana! (VIDEO)
KK Partizan Mozzartbet 21:25 share0

OVO SE ZOVE LJUBAV: Grobari uprkos debaklu pružili neizmernu podršku košarkašima Partizana! (VIDEO)

Lepe scene u Pioniru!

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 9

Najnovije

LIGA ŠAMPIONA - KAKVI REZULTATI, KAKVI GOLOVI! Šokovi na Real Madrid - Inter, nestvarna dešavanja širom Evrope! (VIDEO)
Liga šampiona 22:57 >> 23:51 share0

LIGA ŠAMPIONA - KAKVI REZULTATI, KAKVI GOLOVI! Šokovi na Real Madrid - Inter, nestvarna dešavanja širom Evrope! (VIDEO)

Liga šampiona ne da je počela spektakularno, nego je odmah opravdala epitet najinteresantnijeg klupskog takmičenja na svetu - ne samo zbog rezultata.

"JA SE, VALA, VIŠE NE POMERAM!" TIbo Kurtoa o ludom meču Real Madrid - Inter u Ligi šampiona (VIDEO)
Liga šampiona 23:45 share0

"JA SE, VALA, VIŠE NE POMERAM!" TIbo Kurtoa o ludom meču Real Madrid - Inter u Ligi šampiona (VIDEO)

Tibo Kurtoa je na sebi svojstven način analizirao Real Madrid - Inter, derbi 1. kola Lige šampiona.

"DIVLJE!" Žoze Murinjo ne može da dođe sebi posle Real Madrid - Inter u Ligi šampiona (VIDEO)
Liga šampiona 23:26 share0

"DIVLJE!" Žoze Murinjo ne može da dođe sebi posle Real Madrid - Inter u Ligi šampiona (VIDEO)

Žoze Murinjo je na originalan način analizirao Real Madrid - Inter, derbi 1. kola Lige šampiona.

BOGDAN BOGDANOVIĆ SE OGLASIO! Kapiten Srbije poslao poruku najboljem prijatelju: Učio me je mnogo toga u životu! (FOTO)
NBA 23:23 share0

BOGDAN BOGDANOVIĆ SE OGLASIO! Kapiten Srbije poslao poruku najboljem prijatelju: Učio me je mnogo toga u životu! (FOTO)

Bogi je uvek bio otvoren.

KOŠMARNA SITUACIJA! Grčka dolazi u Beograd bez dve najveće uzdanice?!
Reprezentacija Srbije 22:49 share0

KOŠMARNA SITUACIJA! Grčka dolazi u Beograd bez dve najveće uzdanice?!

Srbija će ugostiti rivala krajem septembra.

Najčitanije

PARTIZAN U PROBLEMU ZBOG NOVCA: Penjarojina velika želja sve dalje od crno-belih
KK Partizan Mozzartbet 19:08 share22

PARTIZAN U PROBLEMU ZBOG NOVCA: Penjarojina velika želja sve dalje od crno-belih

Teško da može da se isprati ovakva trka.

ŠOK! BASTIJAN UCENJIVAO ANU: Evo šta je preljubnik radio Srpkinji
Showtime 09:50 share50

ŠOK! BASTIJAN UCENJIVAO ANU: Evo šta je preljubnik radio Srpkinji

O ovome se već pisalo posle kraha braka.

LUDNICA! Srbija razbila Sloveniju 32:1!
Vaterpolo 19:02 share28

LUDNICA! Srbija razbila Sloveniju 32:1!

Neverovatan start za vaterpolo reprezentaciju Srbije!

DA LI SU NIKOLA KUSTURICA I EMIR KUSTURICA ROĐACI? Slavni reditelj otkrio je istinu o košarkaškoj zvezdi Srbije
Reprezentacija Srbije 10:22 share25

DA LI SU NIKOLA KUSTURICA I EMIR KUSTURICA ROĐACI? Slavni reditelj otkrio je istinu o košarkaškoj zvezdi Srbije

Srbija treba da bude ponosna na mladog asa.

NAPADNUT NOVAK ĐOKOVIĆ! Najbolji teniser svih vremena ovo NIKAKO nije zaslužio!
Novak Đoković 10:56 share17

NAPADNUT NOVAK ĐOKOVIĆ! Najbolji teniser svih vremena ovo NIKAKO nije zaslužio!

Brazilac nema nimalo poštovanja.

Video

Pogledaj sve
Mojih top 11 na Sportissimu: IVAN GUDELJ / IN MEMORIAM/
AKTUELNO 07.09.2026 09:07

Mojih top 11 na Sportissimu: IVAN GUDELJ / IN MEMORIAM/

Rijera posle derbija: Ne bismo morali da pričamo o suđenju…
FK Crvena zvezda 07.09.2026 09:07

Rijera posle derbija: Ne bismo morali da pričamo o suđenju…

"Što je mnogo, mnogo je!" Saša Ilić i burna konferencija za štampu posle 180. večitog derbija
FK Partizan 07.09.2026 09:06

"Što je mnogo, mnogo je!" Saša Ilić i burna konferencija za štampu posle 180. večitog derbija

Rijera pred večiti derbi: Trener Zvezde imao posebnu poruku na srpskom!
FK Crvena zvezda 07.09.2026 09:05

Rijera pred večiti derbi: Trener Zvezde imao posebnu poruku na srpskom!

Podcast Džaka&Milana u oktagonu / #61 / Rifat Prušević
Borilački sportovi 07.09.2026 09:05

Podcast Džaka&Milana u oktagonu / #61 / Rifat Prušević

95 godina fudbalske priče u Ostružnici! / Niže lige #210
Niže lige 07.09.2026 09:04

95 godina fudbalske priče u Ostružnici! / Niže lige #210

Saša Ilić pred derbi: Nekoga ćemo morati da žrtvujemo
FK Partizan 07.09.2026 09:04

Saša Ilić pred derbi: Nekoga ćemo morati da žrtvujemo

Preporučujemo

Liga šampiona 23:45 share0

Tibo Kurtoa je na sebi svojstven način analizirao Real Madrid - Inter, derbi 1. kola Lige šampiona.

NOVAK ĐOKOVIĆ JE DOŽIVEO DA MU SE SVI SMEJU, A ONDA... Šokatan obrt, Srbin je IZGLEDA bio u pravu!
Novak Đoković 19:28 share3

NOVAK ĐOKOVIĆ JE DOŽIVEO DA MU SE SVI SMEJU, A ONDA... Šokatan obrt, Srbin je IZGLEDA bio u pravu!

Novak Đoković je nedavno izazvao buru i mnogo smeha kod kritičara. Sada se Nole poslednji smeje.

GROBARI GLEDAJU I NE VERUJU! Opšta tuča na terenu - nesuđeno pojačanje Partizana glavni akter! (VIDEO)
Evroliga 18:17 share0

GROBARI GLEDAJU I NE VERUJU! Opšta tuča na terenu - nesuđeno pojačanje Partizana glavni akter! (VIDEO)

Pao mu je mrak na oči!

Sportissimo

Kategorije

• Fudbal
  • Košarka
  • Tenis
  • Ostali sportovi
  • Showtime
  • Video

Ostalo

• O nama
  • Impressum
  • Pravila korišćenja
  • Marketing
  • Uređivačka politika

© 2025 Sportissimo Medijska mreža d.o.o. Sva prava rezervisana.