POČEO JE DA RADI PUNOM PAROM! De Bleker stigao na Marakanu da gleda Crvenu zvezdu i Novi Pazar, evo ko je došao sa njim! (FOTO)
De Bleker će iz lože gledati utakmicu Crvene zvezde i Novog Pazara!
FRANKO BAREZI PREDVIDEO PRODAJU FUDBALA! Legendarni Italijan je sve to rekao u srpskoj emisiji! (VIDEO)
Aktuelizovala se njegova izjava iz 2018. godine.
MOJIH TOP 11 - IVAN GOLAC: Niko na svetu nije mogao da me promeni (VIDEO)
Prisetio se legendarni as perioda provedenog u Partizanu, ali i Engleskoj i reprezentaciji.
VRATIO SE NIKOLA ŠTULIĆ: "To je neka druga emocija" (VIDEO)
Dobio je poziv prvi put još od onog kvalifikacionog debakla protiv Engleske (koji je presedeo na klupi).
MOJIH TOP 11 - REFIK ŠABANADŽOVIĆ: Bio sam u komi tri dana, rekli mi da završim karijeru! Osimova žena odlučila da čuvam Maradonu! (VIDEO)
Vrhunska emisija našeg kolege Nebojše Petrovića.
MOJIH TOP 11 - DEJAN SAVIĆEVIĆ: U Bariju sam bio Darko Pančev! (VIDEO)
Fantastičan razgovor uz dodatni izbor najboljih 11 igrača sa kojima je legendarni "genije" igrao tokom karijere.
MOJIH TOP 11 - ADEM LJAJIĆ: Žao mi je što se ON nije oprobao u velikom klubu! (VIDEO)
Za njega misli da je najbolji srpski fudbaler.
MOJIH TOP 11 - NIKOLA NIKIĆ: Došli smo u Beograd, a mi željni svega i upropastimo finale Kupa! (VIDEO)
On je jedan od onih zbog kojih se "trčalo za bubamarom" i zbog kojih se dolazilo na stadione širom nekadašnje Jugoslavije.
MOJIH TOP 11 - VLADIMIR PETROVIĆ PIŽON: Imao je dar i moć da obraduje ljude! (VIDEO)
On je zasigurno jedan od najvećih šoumena sa loptom u istoriji ne samo srpskog i jugoslovenskog fudbala.
MOJIH TOP 11 - DARKO PANČEV: Sa obala Vardara stigao je u srpsku prestonicu i ispisao najlešpe stranice Crvene zvezde! (VIDEO)
Bez njega ništa ne bi bilo isto u istoriji kluba sa crveno-belog dela Topčiderskog brda.
MOJIH TOP 11 - ZORAN MIRKOVIĆ: Beogradski šmeker koji iskače iz šablona našeg fudbalskog galimatijasa! (VIDEO)
Veliku igračku karijeru tek će naslediti uspesi u trenerskom pozivu.