PARTIZAN SPREMIO IZNENAĐENJE ZA NAVIJAČE! Novine u crno-belom taboru za velike izazove koji očekuju Žocov tim!
Pored toga, Ostoja Mijailović je naveo da je budžet za prvi tim uvećan...
SPORTISSIMO EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Partizan ponudio ugovor novopečenom šampionu, čeka se odgovor!
Ovo je još jedan dokaz da se dobro radi u crno-belom taboru...
GROBARI, SPREMITE SE: KK Partizan ponovo organizuje spektakularan turnir na otvorenom!
Beograd će biti domaćin jedinstvenog događaja, čiji su snimci obišli svet...
EVO ŠTA SU SKAUTI PRIČALI O NOVOM POJAČANJU KK PARTIZAN: Crno-beli su doveli sjajnog igrača, mane je s vremenom iskorenio!
U pitanju je izveštaj pre NBA drafta, a Milton se od tada značajno unapredio...
"TO SU KLUPSKE ODLUKE, ALI SVE MOŽE DA SE PROMENI..." Saša Đorđević o strancima Partizanu i Zvezdi, ali i budućnosti srpske košarke!
"Bilo bi dobro da srpski igrači predstavljaju srpske klubove u svakom klupskom takmičenju...."
GODINU DANA NIJE IGRAO EVROLIGU, A U ZVEZDI SE VRAĆA NA ELITNE STAZE: Pravio je probleme Partizanu, ali svi pamte Monako! (VIDEO)
Nema sumnje da su crveno-beli doveli ogromno pojačanje...
PARTIZAN ZAPALIO DRUŠTVENE MREŽE: Crno-beli objavili fotografiju novog pojačanja! (FOTO)
Igrao je u NBA ligi, a sada je spreman za izazove u Evroligi...
PARTIZANOVA NBA BOMBA PROŠLA KROZ PAKAO I ZAPUŠILA USTA KRITIČARIMA: Ljudi kažu da sam tragična priča... Šta je tragično u meni?
"Ti isti ljudi koji su verovatno pisali te priče nisu ni postigli 1% onoga što sam ja uradio..."
LESOR BESNEO ZBOG SNIMKA IZ BEOGRADA! Bivši košarkaš Partizana nije izdržao, momentalno se oglasio na društvenim mrežama! (VIDEO)
Nije mu bilo pravo kada je pogledao završnicu...
NIKITOVIĆ BESAN NAKON EP U BEOGRADU: "Ljudi vole da gledaju Zvezdu i Partizan sa gomilom stranaca, pa se pitamo gde su deca..."
Selektor U18 reprezentacije Srbije, nije bio zadovoljan odzivom publike...
PARTIZAN JE DEFINITIVNO DOVEO BRUTALNO POJAČANJE! Pogledajte šta sve može novi igrač crno-belih! (VIDEO)
Igrao je na najvišem nivou, a sada ga očekuju izazovi u Beogradu!