Đorđe Petrović sa Zemuncima "nišani" Superligu Srbije!
Jesenji deo prvenstva Prve lige Srbije protekao je u znaku fudbalskog kluba Zemun, koji će nastavak dočekati na čelnoj poziciji, sa tri boda više od drugoplasiranog Voždovca i pet u odnosu na trećeplasiranu Mačvu.
Duca Milanović: 40 godina karijere u emisiji Niže lige!
Ako se za nekog može reći da je otišao u zasluženu penziju tako što je radni vek proveo u novinarstvu, fudbalu i to pre svega onom amaterskom, odnosno niželigaškom, onda je to naš sagovornik, gospodin Duško Milanović.
ALFA I OMEGA BEOGRADSKOG FUDBALA: Nikola Lazetić u novogodišnjoj emisiji Nižih liga!
Posle šest meseci provedenih u Fudbalskom savezu Beograda mogu reći da sam zadovoljan stanjem koje sam zatekao i stvarima koje smo već uradili.
MOJIH TOP 11 - PREDRAG MIJATOVIĆ: Prečka u Tuluzu je za mene fudbalska trauma! (VIDEO)
Otkrio je legendarni fudbaler i kako je Di Livija ostavio bez obećanih milijardi.
Rad ponovo diše, a stadion peva staru pesmu!
Nekadašnji superligaš, učesnik evropskih kupova trenutno je najgledaniji niželigaš na našim prostorima i to kao član petog stepena takmičenja.
MOJIH TOP 11 - RAMBO PETKOVIĆ: Dejo me gotivio, a Piksi... Niko nije smeo da mi kaže da ne igram za repku! (VIDEO)
Majstor fudbalske lopte koji je trebao biti prirodna zamena za Piksija i Deju, ali je spletom okolnosti nisu mu dozvolili da srpskom fudbalu da sve ono što je mogao.
SPORTISSIMO I NIŽE LIGE ZAPOČELI AKCIJU POKLANJANJA DRESOVA!
Akcija je krenula sa severa Srbije.
SPORTISSIMO SERIJAL "MOJIH TOP 11"! Zdravko Kuzmanović: Švajcarska kao sudbina - Italija i Srbija u srcu
Mnogo sjajnih priča donosi najnovija emisija.
Bane 1931: Drugi život u Zoni Morava!
Kilometar po kilometar, liga po liga i stigli smo u jugozapadni deo naše lepe Srbije na travnati teren fudbalskog kluba Bane 1931 iz Raške, koji se takmiči u Zonskom rangu takmičenja.
SPORTISSIMO SERIJAL "MOJIH TOP 11": Dragan Okuka - trener koji je uzeo titulu večitima!
Nikome nakon njega to nije pošlo za rukom i pitanje je da li će.