Sportissimo
Search

• Fudbal

Srbija

• FK Crvena zvezda
    • FK Partizan
    • Superliga
    • Reprezentacija Srbije
    • Ženski fudbal
    • Niže lige
      Niže lige
      Admiral
      Admiral

Evropski fudbal

• Liga šampiona
    • Premijer liga
    • Serija A
    • La liga
    • Bundesliga
    • Liga 1
    • AKTUELNO
  • Košarka
    • Evroliga
    • KK Partizan Mozzartbet
    • KK Crvena zvezda Meridianbet
    • AdmiralBet ABA liga
    • Meridianbet KLS
    • Nikola Jokić
    • NBA
    • Reprezentacija Srbije
    • Ženska košarka
    • AKTUELNO
  • Tenis
    • Novak Đoković
    • AKTUELNO
  • Ostali sportovi
    • Boks
      Boks
      BS-Srbije
      BS-Srbije
    • Atletika
    • Futsal
    • Rukomet
    • Vaterpolo
    • Odbojka
    • Auto-moto
    • Borilački sportovi
      Borilačke veštine
    • Školski sport
    • E-sport
    • NFL/Američki fudbal
    • AKTUELNO
  • Showtime
  • Video
Najnovije EuroLeague Admiral

Sportissimo - Tvoje mesto za sport

Sportissimo

Sportissimo App

Preuzmi app

Pretraživač

Nastavi

Emisija

BIO SAM ŽIVOTNO UGROŽEN NAKON FONA, REKLI SU MI DA NIKADA VIŠE NEĆU RADITI MMA! Potresna ispovest Borisa Stanića kod Džake i Mime, mladi MMA borac progovorio o svim životnim izazovima!
Borilački sportovi 20:00 share1

BIO SAM ŽIVOTNO UGROŽEN NAKON FONA, REKLI SU MI DA NIKADA VIŠE NEĆU RADITI MMA! Potresna ispovest Borisa Stanića kod Džake i Mime, mladi MMA borac progovorio o svim životnim izazovima!

Uoči novog MMA spektakla.

Đorđe Petrović sa Zemuncima "nišani" Superligu Srbije!
Niže lige 20:00 share0

Đorđe Petrović sa Zemuncima "nišani" Superligu Srbije!

Jesenji deo prvenstva Prve lige Srbije protekao je u znaku fudbalskog kluba Zemun, koji će nastavak dočekati na čelnoj poziciji, sa tri boda više od drugoplasiranog Voždovca i pet u odnosu na trećeplasiranu Mačvu.

Duca Milanović: 40 godina karijere u emisiji Niže lige!

Duca Milanović: 40 godina karijere u emisiji Niže lige!

Ako se za nekog može reći da je otišao u zasluženu penziju tako što je radni vek proveo u novinarstvu, fudbalu i to pre svega onom amaterskom, odnosno niželigaškom, onda je to naš sagovornik, gospodin Duško Milanović.

ALFA I OMEGA BEOGRADSKOG FUDBALA: Nikola Lazetić u novogodišnjoj emisiji Nižih liga!

ALFA I OMEGA BEOGRADSKOG FUDBALA: Nikola Lazetić u novogodišnjoj emisiji Nižih liga!

Posle šest meseci provedenih u Fudbalskom savezu Beograda mogu reći da sam zadovoljan stanjem koje sam zatekao i stvarima koje smo već uradili.

MOJIH TOP 11 - PREDRAG MIJATOVIĆ:  Prečka u Tuluzu je za mene fudbalska trauma! (VIDEO)
AKTUELNO 20:00 share3

MOJIH TOP 11 - PREDRAG MIJATOVIĆ: Prečka u Tuluzu je za mene fudbalska trauma! (VIDEO)

Otkrio je legendarni fudbaler i kako je Di Livija ostavio bez obećanih milijardi.

ILKE ME NE MOŽE POBEDITI! Miran Fabjan kod Džake i Mime bez dlake na jeziku izneo iskreno mišljenje o celoj MMA sceni!
Borilački sportovi 20:00 share1

ILKE ME NE MOŽE POBEDITI! Miran Fabjan kod Džake i Mime bez dlake na jeziku izneo iskreno mišljenje o celoj MMA sceni!

Mnoge tajne su otkrivene.

Rad ponovo diše, a stadion peva staru pesmu!
Niže lige 20:00 >> 17:18 share0

Rad ponovo diše, a stadion peva staru pesmu!

Nekadašnji superligaš, učesnik evropskih kupova trenutno je najgledaniji niželigaš na našim prostorima i to kao član petog stepena takmičenja.

MOJIH TOP 11 - RAMBO PETKOVIĆ: Dejo me gotivio, a Piksi... Niko nije smeo da mi kaže da ne igram za repku! (VIDEO)
FK Crvena zvezda 20:00 share0

MOJIH TOP 11 - RAMBO PETKOVIĆ: Dejo me gotivio, a Piksi... Niko nije smeo da mi kaže da ne igram za repku! (VIDEO)

Majstor fudbalske lopte koji je trebao biti prirodna zamena za Piksija i Deju, ali je spletom okolnosti nisu mu dozvolili da srpskom fudbalu da sve ono što je mogao.

SPORTISSIMO I NIŽE LIGE ZAPOČELI AKCIJU POKLANJANJA DRESOVA!

SPORTISSIMO I NIŽE LIGE ZAPOČELI AKCIJU POKLANJANJA DRESOVA!

Akcija je krenula sa severa Srbije.

SPORTISSIMO SERIJAL "MOJIH TOP 11"! Zdravko Kuzmanović: Švajcarska kao sudbina - Italija i Srbija u srcu
Reprezentacija Srbije 12:00 share0

SPORTISSIMO SERIJAL "MOJIH TOP 11"! Zdravko Kuzmanović: Švajcarska kao sudbina - Italija i Srbija u srcu

Mnogo sjajnih priča donosi najnovija emisija.

Bane 1931: Drugi život u Zoni Morava!

Bane 1931: Drugi život u Zoni Morava!

Kilometar po kilometar, liga po liga i stigli smo u jugozapadni deo naše lepe Srbije na travnati teren fudbalskog kluba Bane 1931 iz Raške, koji se takmiči u Zonskom rangu takmičenja.

SPORTISSIMO SERIJAL "MOJIH TOP 11": Dragan Okuka - trener koji je uzeo titulu večitima!
AKTUELNO 10:30 share1

SPORTISSIMO SERIJAL "MOJIH TOP 11": Dragan Okuka - trener koji je uzeo titulu večitima!

Nikome nakon njega to nije pošlo za rukom i pitanje je da li će.

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Najnovije

Željko Obradović gazi u Evroligi: A pobeda nije jedina dobra vest za Panatinaikos
Evroliga 22:43 share0

Željko Obradović gazi u Evroligi: A pobeda nije jedina dobra vest za Panatinaikos

Srpski trener ima savršen učinak na početku nove sezone u Evroligi.

Karlik Džons posle ludila na Bajern - Partizan: Bog me testira, ali nisam sam
KK Partizan Mozzartbet 22:37 share1

Karlik Džons posle ludila na Bajern - Partizan: Bog me testira, ali nisam sam

Karlik Džons je posle utakmice Evrolige Bajern Minhen - Partizan otvorio dušu.

18:00 share0

Pobedio je velikog Muhameda Alija, pa završio u suzama: Noć u Vegasu koju bi svi najradije zaboravili

Vinogradar pred teškim ispitom u Glavincima: Borićemo se do kraja za grb i Crkvenac!
Niže lige 22:36 share0

Vinogradar pred teškim ispitom u Glavincima: Borićemo se do kraja za grb i Crkvenac!

Najavljeno smanjenje lige pali alarm u donjem delu tabele!

"Tim je verovao, nastavio je da igra sa trudom, zajedno": Prve reči Đoana Penjaroje posle velike pobede u Minhenu
KK Partizan Mozzartbet 22:30 share0

"Tim je verovao, nastavio je da igra sa trudom, zajedno": Prve reči Đoana Penjaroje posle velike pobede u Minhenu

Trener crno-belih izneo je prve utiske nakon pobede Partizana!

Najčitanije

PARTIZAN U PROBLEMU ZBOG NOVCA: Penjarojina velika želja sve dalje od crno-belih
KK Partizan Mozzartbet 19:08 share22

PARTIZAN U PROBLEMU ZBOG NOVCA: Penjarojina velika želja sve dalje od crno-belih

Teško da može da se isprati ovakva trka.

LUDNICA! Srbija razbila Sloveniju 32:1!
Vaterpolo 19:02 share36

LUDNICA! Srbija razbila Sloveniju 32:1!

Neverovatan start za vaterpolo reprezentaciju Srbije!

DA LI SU NIKOLA KUSTURICA I EMIR KUSTURICA ROĐACI? Slavni reditelj otkrio je istinu o košarkaškoj zvezdi Srbije
Reprezentacija Srbije 10:22 share29

DA LI SU NIKOLA KUSTURICA I EMIR KUSTURICA ROĐACI? Slavni reditelj otkrio je istinu o košarkaškoj zvezdi Srbije

Srbija treba da bude ponosna na mladog asa.

NAPADNUT NOVAK ĐOKOVIĆ! Najbolji teniser svih vremena ovo NIKAKO nije zaslužio!
Novak Đoković 10:56 share20

NAPADNUT NOVAK ĐOKOVIĆ! Najbolji teniser svih vremena ovo NIKAKO nije zaslužio!

Brazilac nema nimalo poštovanja.

HRVATSKA U ŠOKU! Ovo su SVE košarkašice Srbije nosile oko ruke kada su pošle u istorijski meč! (FOTO)
Reprezentacija Srbije 16:04 share20

HRVATSKA U ŠOKU! Ovo su SVE košarkašice Srbije nosile oko ruke kada su pošle u istorijski meč! (FOTO)

Kadetkinje Srbije oduševile naciju, a šokirale Hrvatsku uz posebnu poruku.

Video

Pogledaj sve
Nema izgovora: Kris Džons poslao jasnu poruku pred Efes
KK Crvena zvezda Meridianbet 30.09.2026 15:44

Nema izgovora: Kris Džons poslao jasnu poruku pred Efes

Ibon Navaro pred Efes govorio o greškama Zvezde u porazima u Evroligi
KK Crvena zvezda Meridianbet 30.09.2026 14:41

Ibon Navaro pred Efes govorio o greškama Zvezde u porazima u Evroligi

"Naš tim previše emotivan, plaši se!" Ibon Navaro o razlozima poraza Zvezde od Hapoela
Evroliga 29.09.2026 23:43

"Naš tim previše emotivan, plaši se!" Ibon Navaro o razlozima poraza Zvezde od Hapoela

Dimitris Itudis o pobedi Hapoela i koga od igrača Zvezde baš voli
Evroliga 29.09.2026 23:39

Dimitris Itudis o pobedi Hapoela i koga od igrača Zvezde baš voli

EL Sportissimo S02E02: Zvezda za iskupljenje, Partizan za nastavak pobedničkog niza
Evroliga 29.09.2026 14:00

EL Sportissimo S02E02: Zvezda za iskupljenje, Partizan za nastavak pobedničkog niza

"Hvala Bogu, sada je sve u redu!" Aleksandar Konovalov za Sportissimo o svim izazovima u borilačkom sportu, novom meču i fudbalskoj karijeri! (VIDEO)
Borilački sportovi 28.09.2026 14:00

"Hvala Bogu, sada je sve u redu!" Aleksandar Konovalov za Sportissimo o svim izazovima u borilačkom sportu, novom meču i fudbalskoj karijeri! (VIDEO)

Trener Zvezde Ibon Navaro zabrninuo delije pred meč sa Hapoelom
Reprezentacija Srbije 28.09.2026 12:45

Trener Zvezde Ibon Navaro zabrninuo delije pred meč sa Hapoelom

Preporučujemo

Grobari zapanjili sve u Minhenu: Toliko su glasno ovo radili, da je Bajern pojačavao muziku ne bi li sprečio da se čuju (VIDEO)
KK Partizan Mozzartbet 21:02 share0

Grobari zapanjili sve u Minhenu: Toliko su glasno ovo radili, da je Bajern pojačavao muziku ne bi li sprečio da se čuju (VIDEO)

Na utakmici Evrolige Bajern Minhen - Partizan "grobari" su zapanjili mnoge, a Dvejn Vašington je krivac.

Edin Džeko i poslednji meč za Bosnu: Kada je Dijamant izašao na teren, nastale su scene koje je nemoguće opisati
AKTUELNO 22:01 share0

Edin Džeko i poslednji meč za Bosnu: Kada je Dijamant izašao na teren, nastale su scene koje je nemoguće opisati

"Prizor koji će ući u historiju našeg fudbala", pišu uz pomenuti naslov mediji u Bosni i Hercegovini.

Sjajne vesti za Zvezdu iz Švajcarske: Ovome se na Marakani uopšte nisu nadali
FK Crvena zvezda 20:20 share0

Sjajne vesti za Zvezdu iz Švajcarske: Ovome se na Marakani uopšte nisu nadali

Navijači FK Crvena zvezda pomno prate koje rezultate ostvaruju rivali iz Lige konferencija. A prvi je - Lugano.

Sportissimo

Kategorije

• Fudbal
  • Košarka
  • Tenis
  • Ostali sportovi
  • Showtime
  • Video

Ostalo

• O nama
  • Impressum
  • Pravila korišćenja
  • Marketing
  • Uređivačka politika

© 2025 Sportissimo Medijska mreža d.o.o. Sva prava rezervisana.