BUDUĆNOST U DERBIJU DOČEKUJE T6 NIKU! Dobanovčani žele da potvrde prvo mesto
Fudbalere Budućnosti iz Dobanovaca u petom kolu Srpske lige Beograd očekuje veliki izazov, pošto im u goste dolazi T6 Nika, jedan od direktnih konkurenata iz vrha tabele.
Fudbalere Budućnosti iz Dobanovaca u petom kolu Srpske lige Beograd očekuje veliki izazov, pošto im u goste dolazi T6 Nika, jedan od direktnih konkurenata iz vrha tabele.
Nemanja Subotić: “Supruga Kristina mi je bezrezervna podrška od dana kada smo se upoznali, a na ćerkicu sam toliko slab da zaboravim na sve principe strogoće čim me zagrli i nasmeši mi se”
Nemanja Subotić: “Imamo želju da danas, na veliki fudbalski praznik u Dobanovcima, zaigramo “otvorenih karata” sa velikom Crvenom zvezdom, sve je na našoj strani: motivacija, ambijent, istorijski trenutak za našu Budućnost, samo da nam ta velika želja da se dokažemo baš protiv crveno-belih ne bude “mač sa dve oštrice” i da nam ne “veže noge”.
Dobanovčani saveznika vide u domaćem terenu.
Jedan od junaka trijumfa ne skriva zadovoljstvo!
Nemanja Subotić: „Trofej smo posle dužeg vremenskog perioda vratili u Dobanovce čime smo potvrdili vrlo kvalitetnu polusezonu za koju se svi u klubu nadamo da ćemo da je privedemo kraju plasmanom na beogradski „Sever“.
Zahvaljujući munjevitoj partiji Đoković na teren izlazi u pravo vreme.
Najbolji svih vremena protiv jednog od najboljih tenisera današnjice!
Ovo je sve zanimalo!