"GROBARI" U TRANSU: Nanelija pitali o povratku u Partizan, njegov odgovor zapalio navijače!
Povratak u Humsku ponovo tema broj jedan!
SPORTISSIMO INTERVJU SA DEMBOM SEKOM: Partizan je bio tu za mene kada mi je bilo najteže, ovaj klub mi je dao sve! Evo šta je Senegalac rekao o ostanku u Humskoj!
Iz prostorija Humske, donosimo vam najopširniji intervju krilnog napadača Partizana!
KEVIN PANTER NE ZABORAVLJA: Bivši kapiten Partizana poslao poruku koja je oduševila grobare!
Amerikanac ne zaboravlja dane slave u prestonici Srbije.
"NE POSTOJI NIŠTA NA SVETU KAO ŠTO SU GROBARI": Džejms Naneli zapalio navijače Partizana!
Amerikanac ne zaboravlja Beograd!
"KONAČNO MOŽE DA IZAĐE IZ TORBE": Lovernj je ovo čuvao čitavu deceniju - obećao je grobarima i ispunio reč! (FOTO)
Žo izvukao transparent star 10 godina!
ŠOKANTNA VASKRŠNJA OBJAVA GRUPE GROBARA! Spalili svoja obeležja, pa objasnili zašto! (FOTO)
Kao grupa koja se vodi svojim kodeksima i navijačkom svešću, osećamo potrebu da se oglasimo, piše na početku saopštenja.
OVO SE NIKAD NIJE DESILO: Ovaj potez grobara najbolje pokazuje kolika je bila veličina Duška Vujoševića!
Navijači Partizana žele obeležje za poslednji pozdrav!
"HVALA TI ZA ČASOVE LJUBAVI": Pitali smo grobare o Dušku Vujoševiću - njihovi odgovori će vas ganuti! (VIDEO)
Navijači Partizana se opraštaju od Generala!
NINIĆ UPUTIO PORUKU NAVIJAČIMA: Pozivam ih da veruju u nas, sve će se okrenuti i doći na svoje
Mladi krilni napadač Partizana strpljivo čeka svoju šansu.
PARIZ ILI BEOGRAD? Grobari nadjačali domaću publiku, trese se hala u glavnom gradu Francuske! (VIDEO)
Partizan gostuje Parizu, ali samo ako se gleda geografija...