AKTUELNO 14:58

VIMBLDON U NEVERICI ZBOG POZNATE TENISERKE! Švjontekova ODUVALA tradiciju - nema šlaga, nema šampanjca! (FOTO)

Slika Autora
Autor: Ivan Dobrić
09.07.2025 - 14:58
VIMBLDON U NEVERICI ZBOG POZNATE TENISERKE! Švjontekova ODUVALA tradiciju - nema šlaga, nema šampanjca! (FOTO)
Credit: Imagn Images / ddp USA / Profimedia

"To je jednostavno savršena kombinacija ukusa..."

Dok su jagode sa šlagom ili uz šampanjac nezaobilazni deo vimbldonske tradicije, poljska teniserka Iga Švjontek unela je pravu pometnju svojim neuobičajenim načinom konzumiranja ovog omiljenog voća. Četvrta teniserka sveta otkrila je neobičan recept za oporavak posle meča, koji se kosi s vekovnom engleskom tradicijom.

Nakon ubedljive pobede nad Danijel Kolins, Švjontekova je pred mikrofone stala i otkrila tajnu svog "goriva", a to su jagode u kombinaciji sa testeninom i jogurtom. Objasnila je da je to njeno omiljeno jelo iz detinjstva, poljski delikates koji je često jela tokom leta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wimbledon (@wimbledon)

- Trebalo bi da probate, ljudi. Testenina s jagodama i malo jogurta. Odlično je. Mislim da je to poljsko jelo. Deca to često jedu leti. To je jednostavno savršena kombinacija ukusa. Imamo odlične jagode u Poljskoj i mislim da su bolje nego ovde jer imamo bolju klimu za jagode. Sad će mi Vimbldon verovatno zabraniti da odgovaram na ovakva pitanja - rekla je Švjontekova uz smeh i dodala:

- I ovdje su jagode odlične. Drugačije su, ali su i dalje odlične. Moj tata dodaje šećer. Ja pokušavam s jogurtom da barem izgledam kao da jedem nešto zdravo. Testenina ide sa svim, ali s jagodama je najbolja.

Svoju "kulinarsku tajnu" podelila je i na Instagramu, objavivši fotografiju neobične kombinacije uz poruku: "A dajte, ljudi, ovo je poljski delikates."

BONUS VIDEO

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta, fotografija i videa bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Sportissimo.rs

Imate mišljenje?

Ukoliko želite da ostavite komentar, kliknite na dugme.

Ostavi komentar