Legendarni Brazilac nema ni za hleb: "Ostavili su mi bankovne račune na nuli"
- Uvek sam razmišljao o periodu nakon igračke karijere. Radi se o tome da kao igrač izgradiš svoju priču i iskoristiš svoj imidž - istakao je Roberto Karlos.
- Uvek sam razmišljao o periodu nakon igračke karijere. Radi se o tome da kao igrač izgradiš svoju priču i iskoristiš svoj imidž - istakao je Roberto Karlos.
Kapiten i jedan od ključnih igrača Real Madrida, Federiko Valverde, doživeo je povredu skočnog zgloba leve noge na derbi susretu protiv Atletiko Madrida, saopštio je kraljevski klub.
Komisija potvrdila tešku krađu protiv Reala – otkriveni svi detalji u derbiju!
Veliki skandal u Španiji je na pomolu. Sa Žozeom Murinjom i njegovom ekipom izgleda da ove sezone ništa ne može da prođe mirno.
Sukob Real Madrida i sudijske organizacije La Lige dostigao je tačku ključanja nakon poraza u madridskom derbiju od Atletika (2:1).
Žoze Murinjo u svom stilu posle Atletiko Madrid - Real Madrid!
Madridska prestonica je obojena u crveno-belo!
Kilijan bez zadrške o odnosima među saigračima i uticaju društvenih mreža
Zvezda "kraljevskog kluba" otkrio sve o dešavanjima na meču sa Elčeom.
Fudbaleri Real Madrida upisali su dramatičnu pobedu na gostovanju protiv Elčea rezultatom 3:2 (2:0) u okviru šestog kola španske La Lige.
Engleski mediji otkrivaju moguće naredno odredište kapitena reprezentacije, a u trci su dva velikana iz La Lige
Argentinski košarkaš je uzbuđen nakon prvog nastupa za crno-bele.
Sjajna pobeda Partizana na startu Evrolige!
U veoma interesantan sport za koji je u Srbiji retko ko čuo, a upravo je Srpkinja osvojila zlato.