PONUDA JE PRIHVAĆENA: Železničar iz Inđije je zvanično potvrdio prelazak u viši rang!
Odlična vest za sve navijače!
Odlična vest za sve navijače!
Čelni ljudi rade fantastičan posao!
Fudbaleri Železničara uveliko bruse formu za predstojeću sezonu, a treća nedelja priprema donela je jasniju sliku napretka, timske hemije i ambicija koje klub ne krije.
U senkama fudbalskih borbi, gde se rađaju novi junaci, Strahinja Luković kročio je na superligašku pozornicu.
Pripremni meč između OFK Vršca i FK Železničar iz Inđije odigran je danas od 15 časova na terenima Kuće fudbala FSS u Staroj Pazovi, a završen je nerešenim rezultatom 1:1. Duel dve ekipe koje se nalaze na različitim takmičarskim nivoima poslužio je kao kvalitetna provera forme, ali i kao signal gde se nalaze uoči početka sezone.
Pretprošle sezone iako osvajač prvog mesta u Srpskoj ligi Vojvodina ali zbog nedobijene licence ostao je trećeligaš gde je i u proteklom prvenstvu beležio zapažene rezultate osvojiviši treće mesto.
Železničar Inđija ojačao je vezna i defanzivna ležišta dovođenjem sjajnog bonus - dua: Stefana Njamculovića i Dimitrija Kostića.
FK Železničar iz Inđije predstavio je dva pojačanja koja će u novoj sezoni pojačati konkurenciju u defanzivnoj i ofanzivnoj liniji tima. Klub su pojačali iskusni štoper Stefan Vuković i provereni golgeter Nenad Kudrić.
Brza reakcija uprave!
Fudbalski klub Železničar iz Inđije zvanično je objavio raspored pripremnih utakmica pred početak nove takmičarske sezone. Stručni štab planira seriju kontrolnih mečeva koji će poslužiti za uigravanje tima i proveru forme pred izazove u Srpskoj ligi Vojvodina.
Svi jedva čekaju takmičarske izazove!
"Znate, ja ne otpisujem Đokovića, jer kada ste ga osvojili 24 puta..."
"Bilo je svega i svačega, ali generalno sam se vodio osećajem gde mi se ide..."