BIVŠI MITROV SAIGRAČ OTKRIO NOVE ANEGDOTE ZA SPORTISSIMO: Srpski napadač je VELIKI GOSPODIN, evo šta mu je pričao o Partizanu i Zvezdi!
"Ako pogrešite, na primer, on neće vikati, pomoći će vam..."
NIKOLA JOVANOVIĆ ZA SPORTISSIMO: Partizanova škola, Željina snaga i GLAD za golovima u Superligi!
"Svakog igrača motiviše jača konkurencija, bolji su treninzi i više se napreduje..."
IDOL MU JE NEJMAR, IZA SEBE IMA TEŽAK PUT: Novi biser Železničara za Sportissimo o konkurenciji, izazovima i meču sa Partizanom!
Aleksa Kuljanin: "Ta utakmica je, stvarno, od velikog značaja za nas..."
ZBOG SINIŠE MIHAJLOVIĆA DIZAO KRAGNU, A SADA JURI EVROPU! Srpski majstor slobodnjaka se vratio posle 15 godina!
"Mislim da sam jedini bio u Evropi ili na svetu koji je to uspeo..."
DEKI STANKOVIĆ MU DAO ŠANSU ŽIVOTA, SADA JE PRESREĆAN U ŽELJI: Ima najduži staž u klubu, a svestan je da je put do uspeha TEŽAK!
"Nivo na kojem se sada nalazi Železničar, ne mogu da uporedim sa trenutkom kada sam ja došao u klub..."
DARIO GRGIĆ I PRIČA O USPONU ŽELEZNIČARA: "Klub mi je dao novi fudbalski život, Sale Ilić prelomio da dođem!"
"Klub raste iz sezone u sezonu velikom brzinom..:"
DUŠAN KERKEZ ZA SPORTISSIMO O TEŠKIM MOMENTIMA U BUGARSKOJ I GREŠKAMA MLADIH IGRAČA: Bio sam im psiholog, otac i brat, ali sam ostao!
"Nisu svi u dobroj finansijskoj situaciji, pa gledaju neki izlaz da se spasu..."
NIKADA EMOTIVNIJA ISPOVEST BIVŠEG GOLMANA ZVEZDE: Radio kao konobar, bratu mu bomba raznela ruku, a sada je srećan u Želji!
"Mogao sam ja da pozajmim novac, ali sam želeo da na neki način prihvatim svoju realnost..."
AU, OD OVIH FOTKI STAJE DAH! Ekskluzivno za Sportissimo: ATRAKTIVNA MANEKENKA i devojka POZNATOG FUDBALERA Napolija otkriva sve detalje privatnog života! (FOTO, GALERIJA)
Imali smo priliku da razgovaramo za poznatom manekenkom i TV prezenterkom, Simonom Leskovskom!
SPORTISSIMO INTERVJU - DUŠAN BORKOVIĆ: Žene su mnogo bolji vozači od nas (VIDEO)
Naš najbolji automobilista odlično se snašao i odgovorio na neugodna pitanja.